Uw winkel beveiligen met domotica?

Wilt u uw winkel goed beveiligen? Welke producten werken volgens ons het beste en zijn dus de beste beveiliging voor uw winkel? Hoe kunt u met domotica uw winkel beveiligen?

De juiste winkelbeveiliging

De volgende beveiligingsproducten raden wij aan:

1. RFID- tagreaders

2. Magneetcontacten

3. Vingerafdruk-toegang

4. Bewegingsmelders (PIR)

5. Camerabewaking

Voorbeeldsituaties met goede beveiliging

Heeft u een winkel en bent u bang dat er iets wordt gestolen? Dan is dit wel het minste wel u kunt doen: het plaatsen van magneetcontacten wordt vaak toegepast in winkels. Vaak zit er een magneetcontact achter een prijssticker. Is de beveiliging er niet afgehaald bij het betalen van het product? Met andere woorden: wordt er niet voor het product betaald? Dan zal het alarm afgaan wanneer iemand langs de poortjes bij de uitgang loopt.

Is de winkel goed afgesloten? Zet dan het alarm erop. Mocht er dan nog wel beweging worden gemeten door de bewegingsmelders, krijgt u een melding. U kunt direct de politie bellen als u via de beveiligingscamera ziet dat er inbrekers in uw winkel staan.

Met magneetcontacten die geplaatst zijn bij uw kozijnen en deur zorgt u ervoor dat er een alarm afgaat zodra het kozijn of de deur open wordt gemaakt. Vergeet zelf dan niet het alarm eraf te halen wanneer u uw winkel opent. Dit kunt u ook oplossen door een systeem met vingerafdruk beveiliging.

Advies over beveiligingssystemen en over een op maat domoticasysteem? Neem contact met ons op!