Welke vergezochte domotica oplossingen bestaan er zoal?

Domotica zorgt ervoor dat bepaalde processen van elektrische apparaten vanzelf gaan of dat je er minder voor hoeft te doen. Vergezochte domotica oplossingen waar je zelf niet eens het bestaan van wist.

Het brengt zeker een stukje comfort in thuis. Alleen sommige domotica-producten gaan wel erg ver. Sommige domotica-producten bieden een oplossing voor problemen waarvan we niet eens wisten dat ze bestonden! Dit zijn de meest vergezochte domotica producten op de markt:

Wanneer uw eieren op zijn…

Nooit meer zonder eieren zitten? De Quirky Egg Minder helpt u herinneren wanneer uw eieren op zijn. U ontvangt een berichtje wanneer uw eieren bijna op zijn.

Hawaii Chair

Stilzitten is er niet bij met deze aparte stoel… Denk aan een Hawaii-dans waarbij u uw heupen draait: maar dan zittend! Absurd gezicht toch? Het schijnt goed voor uw buikspieren te zijn.

Goed gepoetst?

Altijd al live-beelden van uw gebit willen zien? Ga dan voor een tandenborstel van Onvi Prophix.  Verbindt hem gemakkelijk met uw telefoon.

Koel hapje in de zomer

Altijd al een watermeloenkoeler willen hebben? Nooit gedacht, maar ja! Het bestaat! Deze kunt u meenemen naar een gezellige picknick. Nooit meer warme watermeloen! Wat een uitkomst.

De toekomst voor hydratatie

De Brita Infinity WiFi Connected Pitcher werkt zoals alle andere waterfilters. Het verschil is dat hij aangeeft wanneer de filter aan vervanging toe is. Dan mag u weer geld uitgeven dus.

Slimme vork

Schrokt u uw eten altijd naar binnen? Dat is verleden tijd. De vork van HapiFork is verbonden met bluetooth en vibreert wanneer u te snel eet.

Vind u deze producten ook vergezocht of ziet u er wel iets in? Welke domotica oplossingen bieden wij?