Persbericht: AMADO Domotica en domotica-shop.nl halen Shelly Smart Home naar Nederland

De smart home producten van Shelly Smart Home zijn klein, krachtig, innovatief en eenvoudig te koppelen. AMADO Domotica en domotica-shop.nl hebben dit vooruitstrevende merk nu naar Nederland gehaald.
 
De Shelly producten kunnen als stand-alone apparaat worden gebruikt, maar ook een onderdeel zijn van een smart home pakket. Nu het merk naar Nederland is gehaald door domotica-shop.nl, waarvan AMADO Domotica de hoofdinstallateur is, worden de mogelijkheden van domoticaliefhebbers verder uitgebreid.

Voordelen

De Shelly Smart Home apparaten zijn gemakkelijk weg te stoppen en niet zichtbaar binnen je interieur. Je bespaart energie en dus geld met zo’n modern systeem dat zich aanpast aan jouw wensen. Je kan de elektrische apparaten monitoren en aanpassen vanuit de app. En het kan te alle tijden worden uitgebreid. Daarnaast kan het systeem communiceren met andere Shelly Smart Home apparaten, maar ook met andere merken. Ideaal als je al een slim apparaat in huis hebt. Denk aan verlichting, garagedeuren, gordijnen, airco, zonwering, thermostaat, oven, wasmachine en beveiligingscamera’s.
 
Tegenwoordig krijgen mensen de hele dag door impulsen. We zijn druk met onze carrière, met kinderen en een sociaal leven. De meeste mensen willen dan ook nog tijd om te sporten of tijd om een hobby uit te voeren. De kwaliteit van leven is belangrijk, mensen willen er zoveel mogelijk uithalen. Met een smart home systeem hoef je in huis niet te denken aan al die kleine handelingen om het gezellig te maken of om je huis af te sluiten. Alles gaat automatisch en wordt geïnstalleerd zoals je het wilt. Denk bijvoorbeeld aan de zonwering, de gordijnen, de airco, het slot op de deuren, de wasmachine, de cv en de verlichting. Alles kan zo geprogrammeerd worden, zodat je er niks meer aan hoeft te doen.

Goed beveiligd

De ontwikkelingen op technologisch gebied gaat vliegensvlug. Een smart home systeem moet je een veilig gevoel geven en offline én online. We hebben de beste beveiligde sleutels geïnstalleerd op het systeem. We houden de beveiliging en de features up-to-date zodat het optimaal werkt.