Shelly smart home door AMADO Domotica

Amado installeert als eerste in Nederland de Shelly smart home producten. U kunt diverse huishoudelijke apparaten besturen vanuit de app. Denk aan verlichting, garagedeuren, thermostaat, oven, wasmachine, gordijnen, airco, zonwering en de beveiligingscamera.

De Shelly wifi-schakelaars functioneren als stand-alone apparaat, maar het kan ook een onderdeel zijn van het smart home systeem in huis. Het communiceert met andere Shelly producten, maar ook met andere merken. Het Shelly device heeft een ingebouwde webserver.

Als basis heeft u een wifi-schakelaar, deze schakelaar zorgt ervoor dat bepaalde apparaten aan en uit kunnen via de applicatie. En dit kan met diverse features worden uitgebreid.

Exclusief bij AMADO Domotica: Shelly Smart home

Shelly Cloud biedt complete smart home oplossingen. Domotica-shop.nl verkoopt als eerste in Nederland de producten van Shelly, hierbij heeft AMADO Domotica het alleenrecht om deze producten te installeren als bedrijf zijnde. AMADO Domotica is hoofd-installateur van domotica-shop.nl.

Shelly is gedesigned om u een zo comfortabel mogelijk leven te bieden. U kunt zich richten op uw familie, vrienden en andere belangrijke dingen in huis. U hoeft niet meer na te denken over de kleine handelingen (die bij elkaar toch best veel zijn). U hoeft niet moeilijk te doen en u hoeft er niet over na te denken. Het licht, de verwarming, de zonwering, de airco, de wasmachine, de oven: alles kunt u besturen én automatiseren, zolang het maar elektrisch is. Bijna alle merken producten kunnen worden aangesloten op een domoticasysteem.

De lijn smart home producten van Shelly maken het mogelijk uw elektrische apparaten in huis te monitoren en te besturen via uw mobiele telefoon. Ideaal als u vanuit buitenshuis alvast uw airco wil aanzetten om het te laten afkoelen. Maar ook ‘s winters kunt u de kachel aanzetten thuis en in een warm huis thuiskomen.

Domotica beveiliging

Een Shelly Smart Home systeem iets voor u?

Shelly communiceert met andere elektrische apparaten. Het maakt niet uit van welk merk dit apparaat is!

Shelly communiceert met bijvoorbeeld:

 • Uw Sonos speaker;
 • Uw Samsung televisie;
 • Uw Miele oven;
 • Uw Karwei zonwering;
 • En uw Ikea verlichting.

Shelly biedt diverse apparaten om uw smart home systeem uit te breiden. Naast de diverse wifi-schakelaars met de vele mogelijkheden hierboven beschreven, biedt Shelly ook nog andere smart home producten.

 • Shelly Plug: de betere timer voor in uw stopcontact. U kunt uw verbruik monitoren via de app en het apparaat besturen. Bespaar energie en geld!
 • Shelly H&T: meet luchtvochtigheid, temperatuur en zorgt ervoor dat uw leefomgeving niet te droog wordt.
 • Shelly Bulb: verlichting te besturen vanuit de applicatie. Maak gemakkelijk een schema wanneer u welk licht wil hebben.
 • Shelly Sense: een sensor welke diverse apparaten aan of uit kan doen laten gaan. Komt u de kamer in en is het warm in huis? Dan zou dit apparaat ervoor kunnen zorgen dat de airco aangaat.
 • Shelly Smoke: een uitgebreide rookmelder welke uw woning perfect beveiligd tegen brand.

De producten van Shelly kunnen een onderdeel zijn van uw smart home systeem, maar ook producten van een ander merk gaan samen met de producten van Shelly. Geef aan wat u al in huis hebt, en wij geven u graag een passend advies. We helpen u met besparen, u hoeft met een AMADO Domotica systeem niet altijd nieuwe producten aan te schaffen.

Mogelijkheden Shelly smart home

Bestuur ook uw verlichting met een Shelly smart home systeem, er zijn superveel opties! U kunt een schema maken: met welke kleur licht wordt u wakker en welke sfeerverlichting staat er aan tijdens het avondeten? U kunt dimmen, kleuren kiezen en lichten aan en uitzetten via de app, maar u kunt het ook automatisch instellen. Is het regenachtig buiten? Dan wordt er automatisch warmer licht aangezet. Gaat uw wekker? Dan gaat het licht langzaam aan. Is het na 20:00 ’s avonds? Dan gaat het sfeerlicht aan.

U kunt zelfs per kamer de de elektrische apparaten anders instellen. Niet alleen de verlichting, ook de muziek, de verwarming, de airco etc. kunt u aansluiten. Denk aan het volgende scenario:

Op de kinderkamer staat kindermuziek aan en de verlichting zorgt voor een inspirerende sfeer, de zonwering staat uit omdat er een felle zon naar binnen schijnt. De kids kunnen onbezorgd spelen. In de huiskamer bent u aan het koken en er staat gezellige spaanse muziek op. De verwarming staat uit, want u staat bij de hete oven, die u van te voren heeft voorverwarmd door hem aan te zetten via de app. In de studeerkamer is uw partner aan het werk. Hier is het stil, de verlichting zorgt ervoor dat uw partner zich optimaal kan concentreren. In de rest van het huis staat de verwarming uit, want daar is niemand. U hoeft niet onnodig te stoken! In de badkamer begint de wasmachine te draaien, zodat u hem precies op tijd nog in de droger kan stoppen. Om vervolgens ´s avonds laat alle lichten uit te schakelen via de app en een goede nachtrust tegemoet te gaan.

U kunt de temperatuur in uw huis meten, waar u ook bent. Schijnt de zon op uw woonkamer, houdt het zomers dan koel, en zorg ervoor dat als de temperatuur boven een bepaalde temperatuur komt, de zonwering dan uit gaat staan.

Domotica huis beveiliging

Goed beveiligd

Tegenwoordig moet u oppassen met spammailtjes en reclame-banners. U moet cookies accepteren en Facebook weet alles van u. Internetbankieren is ook best spannend met al die hackers en virussen. De ontwikkelingen op technologisch gebied gaan vliegensvlug. Daarom is het zo fijn dat AMADO Domotica iedere dag weer haar beveiliging optimaliseert. Een smart home systeem moet u een veilig gevoel geven en offline én online ongenodigde gasten buiten houden. We hebben de beste beveiligde sleutels geïnstalleerd op het systeem. We houden de beveiliging en de features up-to-date zodat het optimaal werkt!

Voordelen Shelly smart home
Waarom kiezen voor Shelly? AMADO Domotica vroeg het zich ook af. Daarom hebben we wat research gedaan. In vergelijking met andere smart home pakketten heeft de Shelly de volgende voordelen:

 • Het device is klein waardoor u het gemakkelijk weg kan stoppen.
 • Het heeft een eigen overzichtelijke app.
 • Er kan een grote hoeveelheid elektriciteit gecontroleerd worden.

Met een smart home systeem:

 • Bespaart u geld
 • Bespaart u energie
 • Monitort u alles in één app
 • Kunt u zoveel mogelijk producten aansluiten aan het systeem
 • En het biedt u en uw gezin veel comfort!

U kunt zoveel elektrische apparaten besturen vanuit diverse apps: maar wat als wij u vertellen dat u ook alle elektrische apparaten kunt besturen vanuit één app. U kunt alles op elkaar afstemmen.

Aan de slag met Shelly home system

Bent u in het bezit van een Shelly domoticasysteem? Dan kunt u de app downloaden en uw smart-producten koppelen aan de app. Laat u het installeren door AMADO? Dan zit het hierbij inbegrepen. AMADO kan al uw elektrisch apparaten, of dit nu van Shelly is of van een ander merk, aan elkaar koppelen in de AMADO app. Ideaal!

Hoe gaat AMADO Domotica te werk?
AMADO Domotica vraagt graag eerst al uw wensen uit. Wat wilt u met een domoticasysteem bereiken? Meer comfort? Een betere beveiliging? En waar loopt u nu tegenaan nu? We brengen aan de hand van deze adviezen graag een vrijblijvende offerte uit en lichten deze toe. We gaan op dat moment verder met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden die AMADO Domotica biedt.

AMADO Domotica biedt producten, maar werkt ook met met uw bestaande producten in huis. AMADO Domotica is er voor uw installatie, hoe uitgebreid of beknopt u het maar wil.

Waarom kiezen voor AMADO Domotica?
Geen smart home systeem of klantwens is té ingewikkeld voor AMADO. Bestaat het nog niet? Dan bouwen we het graag voor u. De klant is koning. Wij maken u dromen waar, want: the sky is the limit!

Domotica huis beveiliging

Testimonials

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Amado. Voor ons huis hebben we nu goed werkend domotica-systeem en alarm. De installatie én service van Amado is erg goed en daarom kan ik iedereen Amado aanbevelen.

Nico

Amado heeft bij ons het Fibaro geïnstalleerd in samenwerking met Van der Rol Elektrotechniek. Het is een uitgebreid systeem met veel mogelijkheden. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en de service!

Mark Hennevanger

Een smart home is pas écht een slim huis wanneer alles automatisch uit of aan gaat of afgesteld wordt op de omgeving: afgesteld op je wensen. En dit kan AMADO als de beste. Bedankt AMADO.

Romy