AMADO Domotica: dé beste domotica

AMADO Domotica biedt een op maat gemaakt systeem, de installatie van het domitica systeem in huis, advies én biedt service.
Alles wat u wilt automatiseren in huis, maken wij. We denken met u mee en dragen persoonlijke oplossingen aan.

We geloven dat alles te automatiseren is, ook als het nog nooit eerder gedaan is.
In uw huis moet u zich comfortabel en op uw gemak voelen. Uw huis moet werken voor u en niet andersom.
Daar werken we graag aan mee, zodat u heerlijk thuis kunt genieten.

Visie en waarden

Het belangrijkste voor AMADO: “Mensen en bedrijven op een prettige en betaalbare manier meer controle geven over hun woning, kantoor en elektrische apparaten.” AMADO staat voor: besparing, veiligheid en comfort.

Service en kwaliteit

AMADO zorgt ervoor dat uw automatisering in huis mee gaat met de tijd. Na installeren bieden we service en updates (op afstand) zodat uw domoticasysteem goed kan blijven werken en goed beveiligd is.

AMADO de beste domotica

Testimonials

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Amado. Voor ons huis hebben we nu goed werkend domotica-systeem en alarm. De installatie én service van Amado is erg goed en daarom kan ik iedereen Amado aanbevelen.

Nico

Amado heeft bij ons het Fibaro geïnstalleerd in samenwerking met Van der Rol Elektrotechniek. Het is een uitgebreid systeem met veel mogelijkheden. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en de service!

Mark Hennevanger
Besparen met de beste domotica

Domotica specialist

De medewerkers van AMADO beschikken over de juiste kennis en de beste ideeën. De technieken gaan verder en technologieën innoveren, daarom is het belangrijk dat u kiest voor een domotica specialist die mee gaat met zijn tijd.

Waarom AMADO

Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en de beste ideeën. De technieken gaan verder en technologieën innoveren, daarom is het belangrijk dat u kiest voor een domotica specialist die mee gaat met zijn tijd.

  • Systeem is op maat gemaakt en sluit aan bij uw wensen

  • Makkelijk in gebruik

  • Flexibel: systemen kunnen uitgebreid worden en mee verhuizen

  • We staan voor kwaliteit en service

  • Per persoon in een huishouden aan te passen

  • Updates op afstand