Smart home: een op maat gemaakte domotica-oplossing

Door een technisch probleem, welke ontstaan is tijdens de bouw van het huis, konden Halbe en zijn gezin de kachel niet aansturen vanaf beneden. Hierom schakelde hij onze domotica specialist René in. “Kan AMADO dit oplossen?”

Ons antwoord: “ja, waarom niet?”. We geloven dat er geen enkel probleem of uitdaging is dat niet op te lossen is met domotica. AMADO vindt dat het huis voor de bewoners zou moeten werken in plaats van andersom. Het huis waar u in woont, dáár moet u tot rust komen. Waarom zou u – anno 2018 – het niet comfortabeler maken voor uzelf als dat met alle technologische ontwikkelingen mogelijk is?

Schakel over naar een geautomatiseerd huis

Halbe en zijn gezin zijn overgegaan op de automatisering van hun huis en dat om de praktische reden om de kachel aan te kunnen sturen. Wanneer u toch de basis al in huis hebt, kunt u net zo goed ook de rest van uw huis automatiseren toch?

Wat heeft onze domotica specialist zoal gedaan?

  • Het automatisch sluiten en openen van zijn garagedeuren;
  • Het vanuit de app regelen en automatiseren van zijn zonneschermen en de zwembadpomp; zo zou u de zonneschermen automatisch kunnen laten sluiten als het waait of regent;
  • Het monitoren van het verbruik;
  • Het beveiligen van zijn woning met domotica;
  • Het krijgen van meldingen als er iets beweegt in de woning.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en dan komen we vrijblijvend langs. Met domotica kunnen we altijd advies op maat leveren.