Uw hotel of bed&breakfast beveiligen met domotica?

Heeft u een hotel, B&B of biedt u een ander verblijf voor gasten? Wilt u ze comfort en veiligheid bieden? Ga dan voor een AMADO domoticasysteem! We adviseren u op gebied van beveiliging, comfort en besparing. 
Met de volgende beveiligingssystemen heeft AMADO domotica een goede ervaring:

  • Fibaro
  • Aeon Labs
  • Popp
  • BeNext

Beoordeling beveiligingsproducten

De producten van deze merken worden over het algemeen goed beoordeeld. Het bereik is goed, er zijn veel mogelijkheden en prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Er zijn verschillende mogelijkheden en producten. 

Beveiligingsmogelijkheden

Met beveiligingscamera’s kunt u op afstand uw woning in de gaten houden. De systemen geven duidelijke beelden van wat er in en om uw woning gebeurt. Ook heeft u een microfoon die u op afstand kan bedienen. U zou dus met iemand kunnen praten die voor uw voordeur staat. Een bewegingsmelder is ook iets wat vaak wordt gevraagd en wat uw beveiliging naar een hoger level tilt.

Beveiliging in uw domoticasysteem

Deze beveiligingsproducten kan AMADO ook in uw domoticasysteem integreren. U kunt dus gemakkelijk vanuit een app al uw elektrische apparaten en uw beveiliging monitoren, aanpassen en beheren.

Heeft u een ander systeem voor ogen? Dan ontdekken we graag of dit ook te koppelen is met ons domotica systeem. Neem contact met ons op en we zoeken het voor u uit.