Domotica installeren

AMADO regelt uw domotica installatie van A tot Z. Dankzij jaren ervaring in de verschillende vakgebieden is het team van AMADO uitgerust met de benodigde kennis om uw Domotica-project tot een absoluut succes te maken. Onze domotica installateurs staan garant voor de beste service en technische kwaliteiten. Als u behoefte heeft aan kwaliteit, veiligheid en functionaliteit, dan bent u bij AMADO aan het juiste adres. Als erkende domotica specialist zorgen wij voor een gebruiksvriendelijk systeem afgestemd op uw wensen en op maat gemaakt voor een snelle installatie in uw woning.

Domotica installateur

De handige doe-het-zelver kan weliswaar zelf als domotica installateur aan de slag met kant-en-klare pakketten, maar het resultaat is meestal niet optimaal. De professionele installateurs van AMADO brengen samen met u slim wonen tot leven. Wij nemen het gehele proces voor u uit handen. Onze installateurs bekijken eerst samen met u welk systeem het beste aansluit op uw budget en uw wensen. We bespreken in heldere en begrijpelijke taal de gekozen oplossing met u en komen deze vervolgens installeren. Met ons maatwerk garanderen we het beste resultaat. Heeft u naderhand nog problemen of vragen dan staan wij ook garant voor de beste technische support.

Domotica installeren

Testimonials

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Amado. Voor ons huis hebben we nu goed werkend domotica-systeem en alarm. De installatie én service van Amado is erg goed en daarom kan ik iedereen Amado aanbevelen.
Nico
Amado heeft bij ons het Fibaro geïnstalleerd in samenwerking met Van der Rol Elektrotechniek. Het is een uitgebreid systeem met veel mogelijkheden. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en de service!
Mark Hennevanger

Modulaire installatie

Een volledige domotica installatie te duur? Het is bij ons mogelijk om te beginnen met slechts een aantal basis functionaliteiten. Het AMADO systeem is namelijk modulair en kan op elk moment uitgebreid worden. Heeft u toch behoefte aan een camera bij het huis of een intercom bij de poort? Dan komen onze installateurs deze module toevoegen aan uw huidige AMADO systeem.

Enkele voordelen van ons systeem

  • Modulair systeem: simpel en snel uit te breiden
  • Gebruiksvriendelijk
  • Installatie op uw huidige schakelsysteem
  • Op maat te maken voor elke toepassing
  • Extensies via plug-ins
  • Persoonlijke service
  • Updates op afstand
  • Hoogste kwaliteit hardware