Domotica specialist

Dankzij jaren ervaring in de verschillende vakgebieden is het team van AMADO uitgerust met de benodigde kennis om uw Domotica-project tot een absoluut succes te maken. Wij adviseren u vanuit het standpunt van de domotica gebruiker, maar bieden ook het inzicht van een domotica specialist. Als u behoefte heeft aan kwaliteit, veiligheid en functionaliteit, dan bent u bij AMADO aan het juiste adres. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Weet u niet zeker waar u moet beginnen? AMADO denkt graag met u mee en kan u professioneel advies op maat geven. Wij zijn gedreven de beste service te verlenen voor, tijdens en na de installatie van uw Domotica systeem.

Domotica advies

U heeft waarschijnlijk zelf al ideeën opgedaan over de verschillende domotica toepassingen voor uw huis. Toch is onze ervaring dat een persoonlijk advies van een domotica specialist voor veel opheldering en nieuwe inzichten kan zorgen. Wij bespreken samen met u wat uw wensen zijn en kunnen daar het systeem geheel op aanpassen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos. Wij adviseren niet alleen over de mogelijkheden qua toepassingen, maar bekijken ook hoe we het aanleggen en installeren van het systeem zo efficiënt mogelijk kunnen bewerkstelligen in uw specifieke woonsituatie. Wij maken vervolgens uw domotica systeem op maat.

Domotica advies
Domotica advies

Hulp bij voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voordat u domotica systemen gaat shoppen is het verstandig om eerst een goed beeld te krijgen van uw doelstelling en wensen. Om u hierbij te helpen hebben wij een vragenlijst opgesteld die u gratis op onze website kunt invullen. Na het invullen heeft u een goed inzicht in wat u nodig heeft en welke domotica modules het beste bij u passen. Indien u liever persoonlijk advies wilt kan dit natuurlijk ook. Houd het formulier bij de hand tijdens het gesprek met één van onze adviseurs. Dit helpt ons u een goed passend advies te geven.

Testimonials

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Amado. Voor ons huis hebben we nu goed werkend domotica-systeem en alarm. De installatie én service van Amado is erg goed en daarom kan ik iedereen Amado aanbevelen.

Nico

Amado heeft bij ons het Fibaro geïnstalleerd in samenwerking met Van der Rol Elektrotechniek. Het is een uitgebreid systeem met veel mogelijkheden. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en de service!

Mark Hennevanger

Prijzen

Bij het installeren van een domotica systeem hoort natuurlijk ook een kostenplaatje. Wilt u klein beginnen of meteen uw gehele woning automatiseren?  De kosten zijn afhankelijk van uw wensen en de omvang van het project. Wij adviseren u wat een realistisch budget is en bespreken altijd vooraf de kosten. Vaak ontstaan er na de installatie nieuwe wensen en behoeftes voor het systeem. Een voordeel van ons systeem is dat het modulair is. We kunnen het systeem dus op elk moment uitbreiden. Op onze prijzen pagina vindt u een indicatie van onze prijzen op basis van een aantal vaste pakketten. Uiteraard is alles op maat te maken.

Domotica advies

Enkele voordelen van ons systeem

  • Modulair systeem: simpel en snel uit te breiden
  • Gebruiksvriendelijk
  • Installatie op uw huidige schakelsysteem
  • Op maat te maken voor elke toepassing
  • Extensies via plug-ins
  • Persoonlijke service
  • Updates op afstand
  • Hoogste kwaliteit hardware