Domotica: de voordelen in huis

Domotica in huis maakt wonen comfortabeler, duurzamer én bovendien: een stuk veiliger. AMADO maakt en installeert de domotica in uw huis. Ons systeem is uniek omdat het compleet modulair is waarmee u uw volledige huis kunt automatiseren. Ons systeem is flexibel en kan op elk moment oneindig uitgebreid worden met unieke oplossingen die geheel afgestemd zijn op uw huis en uw wensen. Hiermee is domotica in uw huis geen toekomstmuziek meer, maar een mogelijke realiteit voor ieder huishouden.

Wat is domotica?

Wat houdt domotica in huis precies in? In de volksmond wordt het ook wel huisautomatisering genoemd. Dit is de verzamelnaam voor alle soorten technieken die gebruikt kunnen worden om een gebouw te automatiseren. We noemen dit ook wel het “Slimmer” maken van een woning of gebouw. De term “domotica” vind zijn oorsprong vanuit een combinatie van het woord “domus” wat staat voor “huis” en “elektronica” wat staat voor “alle apparaten en voorwerpen die gebruik maken van elektriciteit”. Door deze technologie te koppelen aan gebouwen, wordt het mogelijk om de gebouwen te beheren en reguleren middels techniek. Waar men vroeger veel meer kosten moest maken om een gebouw of woning geschikt te maken voor domotica, is het met AMADO mogelijk om élk pand te koppelen aan de gebruiksvriendelijke interface.

Waarom domotica?

Het voornaamste doel van domotica in huis was voorheen “comfort”, maar is tegenwoordig veel meer gespitst op “duurzaamheid” en “veiligheid”. Waarom de verwarming of airco laten draaien als u niet thuis bent? Direct een melding ontvangen in geval van brand, gas lekkage, inbraak, wateroverlast of paniek? Bedien uw gehele woning met één druk op de knop. Bovendien is het de visie van AMADO om mensen op een prettige en betaalbare manier meer controle geven over hun woning, kantoor en elektrische apparaten.

Testimonials

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Amado. Voor ons huis hebben we nu goed werkend domotica-systeem en alarm. De installatie én service van Amado is erg goed en daarom kan ik iedereen Amado aanbevelen.
Nico
Amado heeft bij ons het Fibaro geïnstalleerd in samenwerking met Van der Rol Elektrotechniek. Het is een uitgebreid systeem met veel mogelijkheden. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en de service!
Mark Hennevanger

AMADO systeem

De domotica systemen die door AMADO worden aangeboden zijn geschikt voor de meeste huizen en/of gebouwen. Doordat de ontwikkeling in deze techniek de afgelopen jaren een enorme sprong heeft gemaakt is het tegenwoordig mogelijk om de technologie toe te passen in bestaande woningen en gebouwen. Waar het vroeger nodig was om het gehele pand te verbouwen zodat alle bedrading weggewerkt kon worden, is het met de systemen van AMADO dus mogelijk om ZONDER TE VERBOUWEN* uw gehele huis van domotica te voorzien.

Mobile App

Dankzij de overzichtelijke bedieningsapp kunt u met IOS en/of ANDROID toestellen uw gehele systeem en dus ook uw huis of kantoor bedienen. Elke gebruiker kan een eigen inlognaam krijgen, waardoor u als hoofdgebruiker heel eenvoudig kunt bepalen wie waar toegang tot heeft. Benieuwd naar alle mogelijkheden die AMADO biedt voor uw domotica in huis? Bekijk dan de specificaties van ons domotica systeem.

Enkele voordelen van ons systeem

  • Modulair systeem: simpel en snel uit te breiden
  • Gebruiksvriendelijk
  • Installatie op uw huidige schakelsysteem
  • Op maat te maken voor elke toepassing
  • Extensies via plug-ins
  • Persoonlijke service
  • Updates op afstand
  • Hoogste kwaliteit hardware