Domotica in de horeca

Een hotel, restaurant of café? Wilt u het goed beveiligen? Besparen? Of het comfortabeler voor de gasten maken? Dan bent u bij AMADO Domotica aan het juiste adres. Wij zullen met u om de tafel gaan zitten en een plan voor u uitdenken: volledig op maat, binnen uw budget.

Domotica op maat

Een systeem van AMADO Domotica is volledig op maat gemaakt. Wilt u met één druk op de knop een bepaalde sfeer neerzetten? Dan kunnen we van te voren dit instellen en u kunt direct aan het werk in het uw café of restaurant. Zo heeft u meer tijd en aandacht voor uw gasten, en minder omkijken naar de techniek. Bovendien kunt u er een hele hoop energie, en dus kosten, mee besparen.

 • Met één druk op de knop de juiste temperatuur, sfeerverlichting en muziek;
 • Hou vanuit huis uw horecagelegenheid in de gaten met sensoren en beveiligingscamera’s;
 • Verwarm alleen de gebruikte hotelkamers en bespaar energie!
Domotica beveiliging
Huis automatisering

Automatiseren is comfortabel 

Eén van de belangrijkste aspecten van een domoticasysteem in de horeca is wel het comfort voor de gasten. Wilt u dat uw gasten een goed gevoel hebben bij hun bezoek? Zorg er dan voor dat de ruimte op goede temperatuur is, de juiste muziek op staat en dat u aandacht voor ze heeft. Hoe geeft u aandacht? Juist: door het ‘uit handen geven’ van de techniek. Een smart home systeem voor uw horecagelegenheid regelt alles automatisch.

 • Arriveren de eerste gasten in uw restaurant? Met een druk op de knop zet u een sfeer neer;
 • Airco op warme dagen en verwarming op koude dagen zo geregeld;
 • De gasten zijn onder de indruk met een smart home systeem op hun hotelkamer!

Energiekosten besparen

En niet te vergeten: met een smart systeem van AMADO Domotica bespaart u ook kosten. Dit is altijd mooi meegenomen! Wilt u uw restaurant van te voren vast ‘op laten warmen’, regel vanuit huis dan dat de verwarming vast aangaat. Wilt u zien welke apparaten er zoveel energie vreten? Dit kunt u allemaal monitoren vanuit de app.

 • Monitor het verbruik via de app;
 • Verwarm alléén uw bezette hotelkamers;
 • Uw aandacht bij de gasten: het systeem doet de rest.
Domotica huis beveiliging

Gast en personeel veilig

Het is ook fijn als uw hotel, restaurant of café goed beveiligd wordt. Er gaat een hoop geld om in de horeca, dan wilt u niet overvallen worden. AMADO Domotica adviseert u graag op het gebied van bewegingssensoren, alarmen en camerabeveiliging 

 • Gaat het alarm af? Dan krijgt u bericht;
 • Personeel en gast gerustgesteld met een goede beveiliging;
 • Ook het individueel beveiligen van hotelkamers mogelijk: prettig idee voor de gasten.

Testimonials

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Amado. Voor ons huis hebben we nu goed werkend domotica-systeem en alarm. De installatie én service van Amado is erg goed en daarom kan ik iedereen Amado aanbevelen.

Nico

Amado heeft bij ons het Fibaro geïnstalleerd in samenwerking met Van der Rol Elektrotechniek. Het is een uitgebreid systeem met veel mogelijkheden. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en de service!

Mark Hennevanger