Domotica beveiliging

Slim beveiligen doet u met een draadloos alarmsysteem in combinatie met domotica. Allereerst kunt u overal sensoren en camera’s plaatsen in en om uw huis. Daarna kunt u deze koppelen aan uw domotica systeem. Een draadloos alarmsysteem in huis kunt u op elke gewenste plek plaatsen. Zonder rekening te hoeven houden met allerlei bedrading en aansluitingen. Daarnaast kunt u makkelijk buitenshuis controleren of uw alarmsysteem thuis wel is geactiveerd via een mobiele applicatie. Bovendien kunt u zelfs gewaarschuwd worden in het geval van inbraak, brand of een lekkage. Wij zetten de meest voorkomende beveiligingstoepassingen van domotica voor u op een rijtje.

Inbraakbeveiliging domotica

Brandbeveiliging domotica

Testimonials

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Amado. Voor ons huis hebben we nu goed werkend domotica-systeem en alarm. De installatie én service van Amado is erg goed en daarom kan ik iedereen Amado aanbevelen.

Nico

Amado heeft bij ons het Fibaro geïnstalleerd in samenwerking met Van der Rol Elektrotechniek. Het is een uitgebreid systeem met veel mogelijkheden. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en de service!

Mark Hennevanger

Automatische waarschuwingen

Indien uw alarmsysteem is gekoppeld aan uw AMADO systeem kunt u deze instellen naar wens. U kunt bijvoorbeeld in geval van brand, lekkage, gaslekken en/of inbraak gewaarschuwd worden. Dit krijgt u dan binnen op uw smartphone of tablet. Hierdoor kunt u sneller de nodige hulpinstanties waarschuwen. Wanneer u een IP-camera plaatst in de kinderkamer kunt u deze zelfs als babyfoon gebruiken. Hiermee kunt u altijd vanaf uw smartphone of tablet zien wat er gebeurt en zelfs een waarschuwing krijgen bij beweging en/of geluid. Bovendien kunt u zo met een gerust hart een kopje koffie drinken bij de buren.

Domotica beveiliging

Enkele voordelen van ons systeem

  • Modulair systeem: simpel en snel uit te breiden.

  • Gebruiksvriendelijk.

  • Installatie op uw huidige schakelsysteem.

  • Op maat te maken voor elke toepassing.

  • Extensies via plug-ins.

  • Persoonlijke service.

  • Updates op afstand.

  • Hoogste kwaliteit hardware.