Domotica voordelen: top 5 van meest gevraagde features

Regel al uw elektrische apparaten op afstand of kies ervoor dat bepaalde processen geheel automatisch gaan. Merkt het systeem dat u thuis bent? Dan gaan de verwarming en verlichting aan. En andersom als u het huis vertrekt.

De domotica voordelen zijn eindeloos. Maar welke features en processen van domotica worden nu het meest comfortabel gevonden door onze klanten? Wij geven u een top 5!

Domotica voordelen: top 5

1. Op vakantie zet u de vakantiemodule aan: ’s avonds gaan de lichten in de woonkamer aan en een paar uur later in de badkamer of slaapkamer. De volgende dag gaat het nét iets anders.
Zo vermoed niemand dat u op vakantie bent!

2. Wanneer u wakker wordt gaat de verlichting langzaam aan: zo wordt u natuurlijk wakker en schrikt niet van het hard geluid van de wekker. Daarnaast heeft u verschillende standen en kleuren licht. Super comfortabel: voor iedere gelegenheid een passende (sfeer)verlichting!

3. We begrijpen dat u niet altijd eraan denkt de kachel uit te zetten als u van huis vertrekt of naar bed gaat. Bespaar velen euro’s en denk aan het milieu! En het is ook erg fijn als de verwarming aangaat voordat u uw bed uitkomt…

4. Veel van onze klanten geven ook aan dat ze het fijn vinden dat als er beweging gedetecteerd word in hun tuin of huis dat ze dan een melding krijgen en via de camerabeveiliging mee kunnen kijken. Het geeft een veilig gevoel.

5. Een motto van AMADO: “Waarom niet?” Soms mag u best even lui zijn: waarom niet? Blijf lekker op de bank zitten als u de televisie aan wil zetten: u hoeft alleen maar “televisie aan” te zeggen. Deze optie kunnen we op meerdere apparaten toepassen.

AMADO systemen zijn op maat gemaakt, volledig naar uw wensen en alleen wat u nodig heeft.

Kom nog meer over onze domoticasystemen te weten, kijk eens rond op de website!