Hoe bespaar je geld met domotica?

De bewoners van dit huis wilden kosten besparen en daarom hebben ze onze expert René gevraagd wat domotica voor hen kon doen. René vertelt waarom deze tevreden klant nu optimaal kan besparen op energie en de rekening!

Domotica-vraag van de klant

“Voor iedere schakelaar een dimmer kopen: dit is toch geen oplossing?” vond de familie. Ze wilden dit goedkoper en makkelijker oplossen, dus toen vroegen ze René om hulp. Ze wilden het licht regelen zonder allemaal dure dimmers te hoeven kopen. Daarnaast wilden ze het makkelijk kunnen bedienen en uit kunnen breiden wanneer ze nieuwe lampen zouden aanschaffen. René wist raad en heeft hen de voordelen van domotica voorgelegd. De klant was enthousiast: “Echt een van de beste domoticasystemen, en ook nog volledig geïnstalleerd en op maat”.

Verbouwing met AMADO domotica

Heb je de juiste stopcontacten voor domotica? Lopen alle snoeren goed? AMADO stelt zichzelf dit soort vragen bij een nieuwe klant. Hieruit kunnen we opmaken hoelang we met de verbouwing bezig zijn en wat we allemaal moet vervangen of aanleggen. “Met zijn tweeën zullen we gemiddeld 1 dag bezig zijn om de domotica aan te leggen. In deze woning zijn we totaal 7 weken bezig geweest, inclusief voortraject.”

Je kunt je elektrische apparaten bedienen op de ouderwetse manier. Maar een groot voordeel van domotica: je kunt het ook met een smartphone, tablet of computer aansturen. Zet alléén de lichten aan waar het nodig is, vergeet nooit meer een lamp uit te zetten en zo kun je nog wel meer domotica voordelen bedenken. Het is ook mogelijk om lampen te bedienen met bijvoorbeeld een bewegingssensor: alleen als er beweging wordt gedetecteerd, blijft het licht aan.

Een lamp die je met domotica bediend, zal gemiddeld gezien evenveel gebruiken als 4 spotjes in de badkamer. Domotica is handig en je bespaart een hoop geld en energie. Ook een advies op maat? Bel of mail ons gerust. Ben je geïnteresseerd in de prijzen van onze pakketten of een vrijblijvende offerte?