Review Sonos Home Sound System

Met een domoticasysteem van AMADO kunt u vanuit één app al uw apparaten beheren, aansturen en plannen. AMADO koppelt nu ook uw domotica Sonos Home Sound System in het domotica systeem! Tijd om dit systeem van Sonos onder de loep te nemen. AMADO schreef een review.

Het Sonos systeem kan, net zoals vele andere elektrische apparaten, gekoppeld worden aan het domoticasysteem van AMADO. Sonos zelf was al een geavanceerd systeem, maar hiermee brengt AMADO brengt het een stapje verder.

Sonos Home Sound System

Het merk Sonos biedt een app waarin u al uw muziek kunt beheren en afspelen. Sonos haalt uw muziek uit uw muziekbibliotheek, van cd’s, lp’s, SoundCloud, radio, podcasts, Spotify en nog veel meer.

Ieder type speaker heeft zijn eigen voordelen. Ze worden verbonden met uw telefoon door de wifi in uw huis. U kunt zelfs uw televisie koppelen met een speaker, zodat daar super mooi geluid uitkomt.

AMADO koppelt Sonos in het domoticasystem

AMADO koppelt nu ook Sonos! Het is dus niet één app waar u al uw muziek in beheert en afspeelt: maar één app waarin u al uw elektrische apparaten in en om het huis bestuurt en monitort. Super handig en gemakkelijk uit te breiden met nieuwe systemen!

Er zijn al verschillende koppelingen te maken met ons domoticasysteem. Heeft u een ander systeem dan Sonos wat u wilt koppelen? Dan gaan we alsnog zorgen dat uw domoticawens gerealiseerd wordt.